QR Code

Jan Monczka  63 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (1)
Data urodzenia:17 maja 1956
Miejsce urodzenia:Karwina, Czechosłowacja (Czechy)
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Volta5.5Wiaderny
2008Ile waży koń trojański?
Ile waży koń trojański?
5.5Recepcjonista w hotelu "Europejskim"
2007Taxi A6.8Biznesman
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Singielka7.5Olgierd Nowacki, mąż Sławy, ojciec Natalii
20132XL1.0Leszek Pros, ojciec Laury
2010Hotel 524.6Ojciec Artura (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.8Czesław Madera / Janusz Nowakowski (gościnnie)
Czas honoru4.5Dowódca Władka (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.2Jacek Miedzianowski, ojciec Bartka (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Aleksander Bonecki (gościnnie)
1997Klan6.7Adam Szulc, mąż Lidki (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.