QR Code

James Foley

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Nowe oblicze Greya
Fifty Shades Freed
8.7
2017Ciemniejsza strona Greya
Fifty Shades Darker
8.9
2016Billions0.0
2013Hannibal7.8
House of Cards8.8
SERIAL
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2016Billions0.0
2013Hannibal7.8
House of Cards8.8
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.