QR Code

James D. Bissell

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2017Suburbicon0.0(scenograf)
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6(scenograf)
2014Obrońcy skarbów
The Monuments Men
6.7(scenograf)
2012Jack Reacher: Jednym strzałem
Jack Reacher
5.8(scenograf)
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0(scenograf)
20063002.0(scenograf)
1995Jumanji3.0(scenograf)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.