QR Code

Jada Pinkett Smith  47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (15)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (1)
Data urodzenia:18 września 1971
Miejsce urodzenia:Baltimore, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Girls Trip0.0
2016Złe mamuśki
Bad Moms
7.2Stacy
2015Magic Mike XXL5.1
2008Kobiety
Women, The
5.5Alex Fisher
2003Matrix Rewolucje
The Matrix Revolutions
3.2Niobe
Matrix Reaktywacja
The Matrix Reloaded
4.4Niobe
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
5.0Gloria, Hipopotamica (głos)
2008Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Hipopotamica Gloria (głos)
2005Madagaskar
Madagascar
3.0Gloria, Hipopotam (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2014Annie6.4(producent)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Gotham3.6Fish Mooney
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.