QR Code

Jacek Lenartowicz59 lat

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:13 września 1960
Miejsce urodzenia:Puławy, Polska
O sobie (1)
Absolwent wydziału prawa UMCS w Lublinie (1983). Aktor teatrów: Żydowskiego w Warszawie (1984-90), Dramatycznego w Elblągu (1990-91). ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Kurier9.4Gajowy
2007Katyń7.0
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: Wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.5Johann Schmidt / Czerwona Czaszka (polski dubbing)
2016Bociany
Storks
7.2Hunter (polski dubbing)
2014Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins Of Madagascar
8.2Kowalski (polski dubbing)
Samoloty 2
Planes: Fire & Rescue
9.5(polski dubbing)
2013Samoloty
Planes
6.3Brent Mustangburger (polski dubbing)
2011Captain America: Pierwsze starcie
Captain America: The First Avenger
9.5Johann Schmidt / Czerwona Czaszka (polski dubbing)
2007Shrek Trzeci
Shrek the Third
6.0(polski dubbing)
2005Madagaskar
Madagascar
3.0Kowalski (polski dubbing)
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2008Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Kowalski (ang. głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pułapka0.0Major
2014Strażacy7.3komendant Kosmala
2013To nie koniec świata!7.5Tomasz (gościnnie)
2011Komisarz Alex5.6Marian Brożek (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.