QR Code

Jacek Król


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pitbull. Ostatni pies6.0"Kowal"
2017Volta5.5Mnich Sebastian
2014Obywatel5.3Mężczyzna
Jack Strong6.6Agent
2013Wkręceni6.3Starszy pracownik
2012Pokłosie6.0Kombajnista
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2019Pokémon: Detektyw Pikachu
Pokemon's Detective Pikachu
9.1(polski dubbing)
Manu. Bądź sobą!
Manou the Swift
0.0(polski dubbing)
2018Królowa Śniegu: Po drugiej stronie lustra
Snezhnaya koroleva: Zazerkale
6.5Arrog (polski dubbing)
Zabójcze maszyny
Mortal Engines
10.0Shrike (polski dubbing)
Mała Stopa
Smallfoot
8.8Omnigłaz (polski dubbing)
Klakson i spółka
Wheely
5.5Macher (polski dubbing)
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
Solo: A Star Wars Story
2.4Enfys Nest (z maską) (polski dubbing)
Avengers: Wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.4Corvus Glaive (polski dubbing)
Tomb Raider10.0(polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.