QR Code

Jacek Król

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pitbull. Ostatni pies6.0"Kowal"
2017Volta5.5Mnich Sebastian
2014Obywatel4.3Mężczyzna
Jack Strong6.6Agent
2013Wkręceni5.8Starszy pracownik
2012Pokłosie6.0Kombajnista
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2019Manu. Bądź sobą!
Manou the Swift
0.0(polski dubbing)
2018Królowa Śniegu: Po drugiej stronie lustra
Snezhnaya koroleva: Zazerkale
6.5Arrog (polski dubbing)
Zabójcze maszyny
Mortal Engines
10.0Shrike (polski dubbing)
Mała Stopa
Smallfoot
8.8Omnigłaz (polski dubbing)
Klakson i spółka
Wheely
5.5Macher (polski dubbing)
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
Solo: A Star Wars Story
1.0Enfys Nest (z maską) (polski dubbing)
Avengers: Wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.5Corvus Glaive (polski dubbing)
Tomb Raider10.0(polski dubbing)
Więzień labiryntu: Lek na śmierć
The Maze Runner: The Death Cure
9.5Żołnierz DRESZCZ-u (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.