QR Code

Jacek Braciak  51 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (27)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.2 (5)
Data urodzenia:12 maja 1968
Miejsce urodzenia:Drezdenko, Lubuskie, Polska
Wzrost:163 cm (5ft 3in)
Lata aktywności:od 1988 roku
Stan Cywilny:żona Ilona (rozwód), 2 córki: Zofia i Jadwiga
O sobie (1)
Polski aktor teatralny, filmowy i dubbingowy, absolwent Warszawskiej Akademii Teatralnej, występuje na deskach Teatru Powszechnego w Warszawie. Wychował się we wsi Rzekcin, w ówczesnym województwie zielonogórskim (od 1975 roku województwie gorzowskim). W 1987 ukończył Technikum Mechanizacji Rolnictwa w Strzelcach Krajeńskich, a w 1991 Państwową Wyższą Szkołę Teatralną Warszawską Akademię Teatralną ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Kler9.0Ksiądz Leszek Lisowski
Córka trenera10.0Maciej Kornet
2017Zgoda10.0
Volta5.5Dolny
2016Wołyń9.3Głowacki
Kamper5.3Marek Bana
2015Żyć nie umierać6.3Prezes telewizji
Sprawiedliwy6.2Pajtek
2014Zbliżenia7.5Komornik
2013Pod Mocnym Aniołem2.7Kolumb
W ukryciu5.5Mirski
2012Drogówka4.2Trybus
2011Róża8.5Władek
Pokaż kotku, co masz w środku8.5Marian
2010Trzy Minuty. 21:371.0Komornik
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.