QR Code

Iwona Katarzyna Pawlak

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Kolekcja sukienek6.4Katarzyna
2014Jack Strong6.6Pielęgniarka
2013Facet (nie)potrzebny od zaraz4.7
1994Psy II: Ostatnia krew4.0Mariola Morawcowa, żona "Nowego"
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2008Czas honoru4.5Kobieta z pieskiem w pociągu (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.0Iza Zarębska, szkolna koleżanka Pawicy / Urszula, teściowa Joanny (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.