QR Code

Hugh Grant  58 lat

Hugh John Mungo Grant
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (31)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:09 września 1960
Miejsce urodzenia:Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:180 cm (5ft 9in)
Lata aktywności:od 1982 roku
O sobie (1)
Angielski aktor i producent filmowy. Ma na swym koncie takie przeboje filmowe, jak Cztery wesela i pogrzeb (1994), Rozważna i romantyczna (1995), Notting Hill (1999), Dziennik Bridget Jones (2001), Dwa tygodnie na miłość (2002) czy Był sobie chłopiec (2002). Urodził się w Charing Cross Hospital w londyńskiej dzielnicy Hammersmith. Jego matka, ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Paddington 26.0Phoenix Buchanan
2016Boska Florence
Florence Foster Jenkins
6.0St Clair Bayfield
2015Kryptonim U.N.C.L.E.
The Man From U.N.C.L.E.
6.1Waverly
2014Scenariusz na miłość
The Rewrite
1.0Keith Michaels
2012Atlas chmur
Cloud Atlas
5.7Wielebny Giles Horrox / Kolos / Lloyd Hooks / Denholme Cavendish / Seer Rhee / Szef Koona
1994Cztery wesela i pogrzeb
Four Weddings and a Funeral
0.0Charles
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012Piraci!
The Pirates! Band of Misfits
5.5Kapitan piracki (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.