QR Code

Harry Saltzman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
1974007 Człowiek ze złotym pistoletem
The Man with the Golden Gun
5.2(producent)
1973007 Żyj i pozwól umrzeć
Live and Let Die
0.0(producent)
1971007 Diamenty są wieczne
Diamonds Are Forever
3.9(producent)
1969007 W tajnej służbie Jej Królewskiej Mości
On Her Majesty's Secret Service
3.0(producent)
1967007 Żyje się tylko dwa razy
You Only Live Twice
3.5(producent)
1965007 Operacja Piorun
Thunderball
1.0(producent) (niewymieniony w czołówce)
1964007 Goldfinger
Goldfinger
4.5(producent)
1963007 Pozdrowienia z Rosji
From Russia with Love
1.0(producent)
1962007 Doktor No
Dr. No
2.8(producent)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.