QR Code

Haluk Bilginer  64 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:05 czerwca 1954
Miejsce urodzenia:Izmir, Turcja
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Halloween3.0Sartain
2016Ben-Hur5.0Simonides
2014Zimowy sen
Kış Uykusu
10.0Aydin
2011W.E. Królewski romans
W.E.
0.0
2009The International
International, The
0.0Ahmet Sunay
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.