QR Code

Haluk Bilginer  65 lat

Nihat Haluk Bilginer
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
7 (1)
Data urodzenia:05 czerwca 1954
Miejsce urodzenia:Izmir, Anatolia, Turcja
Wzrost:174 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 1978 roku
Zawód:aktor
Stan Cywilny:dwukrotnie żonaty: 1. Zuhal Olcay (1992 - 17.12.2004, rozwód); 2. Aşkın Nur Yengi (06.06.2006 - 2012, rozwód), córka Nazlı (ur. 30.11.2006)
O sobie (1)
Turecki aktor. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Halloween6.5Dr Sartain
2016Ben-Hur5.0Simonides
2014Zimowy sen
Kış Uykusu
10.0Aydin
2011W.E. Królewski romans
W.E.
0.0
2009The International
International, The
0.0Ahmet Sunay
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.