QR Code

Halina Dobrowolska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
7 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
1994Trzy kolory: Biały0.0(scenograf)
1991Podwójne życie Weroniki
La Double vie de Véronique
0.0(scenograf)
1989Galimatias, czyli kogel-mogel II0.0(scenograf)
1980Miś0.0(scenograf)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
1997Klan6.8Maria Lubicz
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
1997Klan6.8(scenograf)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.