QR Code

Gina Rodriguez  34 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:30 lipca 1984
Miejsce urodzenia:Chicago, Illinois, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka, która wystąpiła m.in. w tytułowej roli w serialu Jane the Virgin, za którą została nagrodzona Złotym Globem. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Anihilacja
Annihilation
0.0Anya Thorensen
2016Żywioł. Deepwater Horizon
Deepwater Horizon
10.0Andrea Fleytas
2010Nasze wielkie rodzinne wesele
Our Family Wedding
0.0Druhna
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Mała Stopa
Smallfoot
9.7Kolka (głos)
2017Fernando
Ferdinand
0.0Una (głos)
The Star0.0Mary (głos)
Pierwsza gwiazdka
The Star
0.0Maria (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2008Mentalista
The Mentalist
5.4Elvia (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.