QR Code

Gillian Anderson  50 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (17)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.6 (5)
Data urodzenia:09 sierpnia 1968
Miejsce urodzenia:Chicago, USA
O sobie (1)
Znana amerykańska aktorka telewizyjna, filmowa jak również teatralna. Najbardziej znana z roli agentki Dany Scully w serialu telewizyjnym Z archiwum X. Na koncie reżyserskim posiada jeden z odcinków Z archiwum X ("all things" z 2000 roku). ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Szpieg, który mnie rzucił
The Spy Who Dumped Me
6.6Wendy
2014Imperium robotów. Bunt człowieka
Robot Overlords
5.3Kate
2012Kryptonim: Shadow Dancer
Shadow Dancer
7.0Kate Fletcher
2011Johnny English Reaktywacja
Johnny English Reborn
0.0Pamela Head
2008Z archiwum X - Chcę wierzyć
The X-Files - I Want to Believe
1.0Agentka Dana Scully
Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi
How to Lose Friends & Alienate People
3.0Eleanor Johnson
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Amerykańscy Bogowie
American Gods
5.6Media
2016Z archiwum X
The X-Files
1.0Dana Scully
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.