QR Code

George Furla

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Gotti0.0(producent)
2017First Kill0.0(producent)
Pakt krwi
Arsenal
0.0(producent)
2016Milczenie
Silence
7.6(producent wykonawczy)
Marauders10.0(producent)
2015Everest6.2(producent wykonawczy)
2013Ocalony
Lone Survivor
4.5(producent wykonawczy)
Agenci
2 Guns
7.0(producent)
Władza
Broken City
3.0(producent)
2012Alex Cross2.0(producent wykonawczy)
Bogowie ulicy
End of Watch
4.0(producent wykonawczy)
Żądze i pieniądze
Lay the Favorite
5.0(producent)
2011Conan barbarzyńca 3D
Conan the Barbarian
5.3(producent wykonawczy)
2008Zawodowcy
Righteous Kill
2.3(producent)
200616 przecznic
16 Blocks
1.7(producent wykonawczy)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.