QR Code

Gary Dauberman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Topielisko. Klątwa La Llorony
The Curse of La Llorona
0.0(producent)
2018Zakonnica
The Nun
7.8(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019To: Rozdział 2
It: Chapter Two
0.0
2018Zakonnica
The Nun
7.8
2017To
It
5.3
Annabelle: Narodziny zła
Annabelle: Creation
9.5
2014Annabelle5.7
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2018Zakonnica
The Nun
7.8(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.