QR Code

Gabriela Muskała

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (26)
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
20187 uczuć8.0Porankowska
Monument10.0
Fuga7.4Alicja
2016Wołyń9.3Bronka
2015Ederly0.0Narzeczona
Moje córki krowy8.4Kasia
2014Warsaw by Night8.0Honorata
Serce, Serduszko6.2Basieńka
2013Chce się żyć6.3Lekarka
2012Być jak Kazimierz Deyna4.0Matka Kazika
2011Wymyk2.0Viola Firlej
2010Nie ten człowiek5.0Żona dyrektora
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Fuga7.4
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Szóstka0.0Beata Małecka
2015Prokurator0.0Dyrektorka banku
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.