QR Code

Fred Armisen  52 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:04 grudnia 1966
Miejsce urodzenia:Valley Stream, Nowy York, USA
Wzrost:175 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 1987 roku
Stan Cywilny:Sally Timms (1998−2004) Elisabeth Moss (2009−nadal)
O sobie (1)
Amerykański aktor komediowy i komik. Występuje w programie Saturday Night Live. Urodzony w Valley Stream w stanie Nowego Jorku, wychowywał się na Long Island. Ma pochodzenie wenezuelskie od strony matki oraz niemiecko-japońskie od strony ojca. Absolwent School of Visual Arts (SVA) w Nowym Jorku. Od października 2009 mąż aktorki Elisabeth Moss. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Wojna płci
Battle of the Sexes
0.0Rheo Blair
2016Zoolander No. 2
Zoolander 2
6.0VIP
2010Psy i koty: Odwet Kitty
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
3.0Friedrich
2009Wyznania zakupoholiczki
Confessions of a Shopaholic
2.3Ryan Koenig
2008Rocker
Rocker, The
2.6Kerr
Mama do wynajęcia
Baby Mama
0.0Sprzedawca spacerowicz
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017LEGO® NINJAGO: FILM
Ninjago
8.0Cole (głos)
2013Smerfy 2
The Smurfs 2
7.0Ważniak (głos)
2011Smerfy
The Smurfs
9.0Ważniak (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Współczesna rodzina
Modern Family
5.5Langham (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.