QR Code

Filip Pławiak

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (11)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018303. Bitwa o Anglię
Hurricane: Squadron 303
5.8Miro
2017Listy do M. 310.0Rafał
Bikini Blue9.0"Lekki"
2016Prosta historia o morderstwie7.0Jacek
Wołyń9.3Kapitan Zygmunt Krzemieniecki
2015Demon5.8Kuzyn
Czerwony pająk0.0Karol Kremer
2014Kamienie na szaniec7.5"Wesoły"
2013Bilet na Księżyc4.3Adam Sikora
2012Pokłosie6.0Posterunkowy Góral
2011Pokaż kotku, co masz w środku8.5Jacek
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Przepis na życie0.0Konik (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.0Jarek (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.0Marek Zawada (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.