QR Code

Ewa Skibińska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Kobiety bez wstydu5.0Roma z Nowej Huty
2013Oszukane4.3Grażyna
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Ślepnąc od świateł9.2
2012Paradoks4.2Basia
2007Barwy szczęścia5.3Urszula Korzeniak
2004Pierwsza miłość5.3Teresa Kopytko - Żukowska
1999Na dobre i na złe5.0Elżbieta Walicka, żona Bruna
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.