QR Code

Ewa Gawryluk

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Podatek od miłości8.5Matka Klary
2015Słaba płeć?10.0
Żyć nie umierać6.3Lucy
2012Sztos 24.0Beata
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Komisarz Alex5.6Małgorzata Wrzesińska, właścicielka kliniki (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.6Ewa Czarny, matka Bartka (gościnnie)
2003Na Wspólnej4.6Ewa Hoffer
1999Na dobre i na złe5.1Alina (gościnnie)
1997Klan6.6Lidka Szulc (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.