QR Code

Eric Reid

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2015Wiek Adaline
The Age of Adaline
7.7(producent wykonawczy)
2014Ja, Frankenstein
I, Frankenstein
10.0(producent wykonawczy)
2012Jak upolować faceta
One for the Money
5.5(producent wykonawczy)
2009Gamer1.0(producent wykonawczy)
2008Elegia
Elegy
4.3(producent wykonawczy)
SERIAL
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.