QR Code

Eka Darville  30 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:11 kwietnia 1989
Miejsce urodzenia:Cairns, Queensland, Australia
Wzrost:185 cm (6ft 1in)
Lata aktywności:od 2006 roku
Zawód:aktor
O sobie (1)
Australijski aktor. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017The Defenders0.0Malcolm Ducasse (gościnnie)
2015Jessica Jones9.0Malcolm Ducasse
2013The Originals5.9Diego
2011Terra Nova5.0Max (gościnnie)
2010Spartakus: Krew i piach
Spartacus: Blood and Sand
5.7Pietros
2009Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
6.8Diego (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.