QR Code

Eddie Murphy  57 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (27)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (1)
Data urodzenia:03 kwietnia 1961
Miejsce urodzenia:USA
O sobie (1)
Jeden z najbardziej znanych aktorów na świecie. Ma na koncie bardzo wiele ról m.in. w filmach z cyklu Gliniarz z Beverly Hills, Gruby i Chudszy czy 48 godzin. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Tower Heist: Zemsta cieciów
Tower Heist
2.0Slide
2008Mów mi Dave
Meet Dave
2.0Dave / Kapitan
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2010Shrek Forever
Shrek Forever After
5.3Osioł (głos)
2007Shrek Trzeci
Shrek the Third
4.7Osioł (głos)
2004Shrek 29.0Osioł (głos)
2001Shrek5.7Osioł (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2011Tower Heist: Zemsta cieciów
Tower Heist
2.0(producent)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.