QR Code

Dylan Baker  58 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (4)
Data urodzenia:07 października 1959
Miejsce urodzenia:Syracuse, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor kina niezależnego. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Fatum Elizabeth
Elizabeth Harvest
0.0Logan
2016Sama przeciw wszystkim
Miss Sloane
6.3Jon O'Neill
2014Selma1.0J. Edgar Hoover
20112 dni w Nowym Jorku
2 Days in New York
2.0Ron
2008Droga do szczęścia
Revolutionary Road
4.0Jack Ordway
2007Spider-Man 3
Spider-Man 3
3.5Dr Curt Connors
2004Spider-Man 2
Spider-Man 2
4.4Dr Curt Connors
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Sprawa idealna
The Good Fight
0.0Colin Sweeney (gościnnie)
2009Żona idealna
The Good Wife
6.8Colin Sweeney / Jerome Morris (gościnnie)
2008Mentalista
The Mentalist
5.4Bill Peterson (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.