QR Code

Drew Barrymore  44 lata

Drew Blythe Barrymore
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (15)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (2)
Data urodzenia:22 lutego 1975
Miejsce urodzenia:Culver City, Kalifornia, USA
Wzrost:163 cm (5ft 3in)
Lata aktywności:od 1978 roku
Stan Cywilny:trzykrotnie zamężna: 1. Jeremy Thomas (20.03.1994 - 18.02.1995, rozwód); 2. Tom Green (07.07.2001 - 15.10.2002, rozwód); 3. Will Kopelman (02.06.2012 - 03.08.2016, rozwód), 2 córki: Olive (ur. 26.09.2012) i Frankie (ur. 22.04.2014)
O sobie (1)
Amerykańska aktorka, autorka, reżyserka, modelka i producentka filmowa. Zdobywczyni Złotego Globu za rolę w filmie telewizyjnym Szare ogrody. Urodziła się w Culver City w stanie Kalifornia rodzinie aktorskiej jako córka Johna Drew Barrymore (1932-2004) i Jaid (z domu Ildikó Jaid Makó; ur. 1946). Jej babka ze strony ojca Dolores Costello ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Już za Tobą tęsknię
Miss You Already
7.9Jess
2014Rodzinne rewolucje
Blended
7.0Lauren
2012Na ratunek wielorybom
Big Miracle
0.0Rachel Kramer
2009Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
6.0Mary
1995Batman Forever0.0Sugar
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2008Cziłała z Beverly Hills
Beverly Hills Chihuahua
3.0Chloe (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Jak to robią single
How to Be Single
4.9(producent)
2009Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
6.0(producent wykonawczy)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.