QR Code

Drew Barrymore  43 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (14)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (2)
Data urodzenia:22 lutego 1975
Miejsce urodzenia:Culver City, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka filmowa, producentka i reżyserka. Drew Barrymore pojawiła się pierwszy raz na ekranach w wieku 11 miesięcy, w reklamie jedzenia dla psów. Stała się znana dzięki udziałowi w filmie Stevena Spielberga E.T. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Już za Tobą tęsknię
Miss You Already
8.2Jess
2014Rodzinne rewolucje
Blended
7.0Lauren
2012Na ratunek wielorybom
Big Miracle
0.0Rachel Kramer
2009Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
6.0Mary
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2008Cziłała z Beverly Hills
Beverly Hills Chihuahua
3.0Chloe (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Jak to robią single
How to Be Single
4.9(producent)
2009Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
6.0(producent wykonawczy)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.