QR Code

Dominik Matwiejczyk

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2012Wyręczony zaręczony0.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016Kochaj5.0
2010Ciacho3.0
SERIAL
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2004Pierwsza miłość5.2
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2004Pierwsza miłość5.2
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.