QR Code

Dominik Bąk


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Krew Boga0.0Uwe
2017Wyklęty9.1Bauman
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Korona królów7.1Mszczuj / Pijak / Kupiec (gościnnie)
2012Misja Afganistan1.0
2011Komisarz Alex5.5Zawodnik Piotr Malec (gościnnie)
2010Hotel 524.6Złodziej (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.9Ruciński, brat Sławka / Przywódca kiboli (gościnnie)
Czas honoru4.8Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.3Niepełnosprawny Sebastian (gościnnie)
Odwróceni8.0Oficer (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.2Józef (gościnnie)
2003Na Wspólnej4.7Rysiek (gościnnie)
2000M jak Miłość5.2Leśnik Majewski (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.2Antyterrorysta (gościnnie)
1997Klan6.7Krzysztof, robotnik na budowie, na której jako operator koparki pracował Michał Chojnicki, gość na jego wieczorze kawalerskim (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.