QR Code

Dominik Bąk

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Krew Boga0.0Uwe
2017Wyklęty9.2Bauman
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Korona królów7.2Mszczuj / Pijak / Kupiec (gościnnie)
2012Misja Afganistan1.0
2011Komisarz Alex5.6Zawodnik Piotr Malec (gościnnie)
2010Hotel 524.6Złodziej (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.9Ruciński, brat Sławka / Przywódca kiboli (gościnnie)
Czas honoru4.5Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.2Niepełnosprawny Sebastian (gościnnie)
Odwróceni10.0Oficer (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Józef (gościnnie)
2003Na Wspólnej4.6Rysiek (gościnnie)
2000M jak Miłość5.0Leśnik Majewski (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Antyterrorysta (gościnnie)
1997Klan6.7Krzysztof, robotnik na budowie, na której jako operator koparki pracował Michał Chojnicki, gość na jego wieczorze kawalerskim (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.