QR Code

Dody Dorn

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2017Power Rangers7.7
2016Ben-Hur5.0
2014Furia
Fury
8.3
2012Bogowie ulicy
End of Watch
4.0
2008Australia
Australia
3.8
1991Terminator 2: Dzień sądu
Terminator 2: Judgment Day
7.0
SERIAL
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2009Żona idealna
The Good Wife
6.8
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.