QR Code

Dennis Gassner

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2017Blade Runner 204910.0(scenograf)
2015Spectre
Spectre
7.5(scenograf)
2014Tajemnice lasu
Into the Woods
8.7(scenograf)
2012Skyfall
Skyfall
5.4(scenograf)
2008Quantum of Solace
Quantum of Solace
4.0(scenograf)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.