QR Code

Dean Cundey

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
1993Park jurajski
Jurassic Park
9.0Kompan
1990Powrót do przyszłości III
Back to the Future Part III
1.0Fotograf na festynie
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2017Wszyscy moi mężczyźni
Home Again
0.0
2011Jack i Jill
Jack and Jill
4.8
1993Park jurajski
Jurassic Park
9.0
1990Powrót do przyszłości III
Back to the Future Part III
1.0
1989Powrót do przyszłości II
Back to the Future Part II
0.0
Wykidajło
Road House
0.0
1985Powrót do przyszłości
Back to the Future
3.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.