QR Code

David Zayas

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:Puerto Rico
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Annie6.4Lou
Gotham3.6Sal Maroni
2013The Following2.0Tyson Hernandez (gościnnie)
Czarna lista
The Blacklist
5.2Manny Soto (gościnnie)
2011Wybrani
Person of Interest
6.2Ernie Trask (gościnnie)
2007Rodzina Savage
Savages, The
1.0Eduardo
2006Dexter4.3Angel Batista
16 przecznic
16 Blocks
1.7Officer Robert Torres
1999Ciemna strona miasta
Bringing Out the Dead
0.0Policjant w windzie
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Gotham3.6Sal Maroni
2013The Following2.0Tyson Hernandez (gościnnie)
Czarna lista
The Blacklist
5.2Manny Soto (gościnnie)
2011Wybrani
Person of Interest
6.2Ernie Trask (gościnnie)
2006Dexter4.3Angel Batista
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.