QR Code

David Schofield  67 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:1951
Miejsce urodzenia:Manchester, Wielka Brytania
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Czas mroku
Darkest Hour
0.0Clement Atlee
2010Wilkołak
Wolfman, The
2.0Policjant Nye
2008Walkiria
Valkyrie
2.0Erwin von Witzleben
2007Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0Mercer
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0Mercer
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Demony da Vinci
Da Vinci's Demons
3.7Piero da Vinci (gościnnie)
2005Doktor Who
Doctor Who
4.7Odyn (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.