QR Code

David Petrarca

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
SERIAL
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Templariusze
Knightfall
0.0
2015Jessica Jones9.0
Człowiek z Wysokiego Zamku
The Man in the High Castle
0.0
2014Tyran
Tyrant
9.5
2011Gra o tron
Game of Thrones
3.6
2010Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2.5
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.