QR Code

David Bradley  77 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:17 kwietnia 1942
Miejsce urodzenia:Bransley, Wielka Brytania
O sobie (1)
Argus Filch ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017The Lodgers. Przeklęci
The Lodgers
9.0Bermingham
2016Młody Mesjasz
The Young Messiah
5.0Stary rabin (Nazareth)
2011Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
6.8Argus Filch
2009Harry Potter i Książę Półkrwi
Harry Potter and the Half-Blood Prince
8.3Argus Filch
2007Harry Potter i Zakon Feniksa
Harry Potter and the Order of the Phoenix
5.5Woźny Argus Filch
2005Harry Potter i Czara Ognia
Harry Potter and the Goblet of Fire
6.7Argus Filch
2004Harry Potter i więzień Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
4.7Woźny Argus Filch
2002Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter and the Chamber of Secrets
7.0Woźny Argus Filch
2001Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
10.0Woźny Argus Filch
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Gra o tron
Game of Thrones
3.5Lord Walder Frey (gościnnie)
2005Doktor Who
Doctor Who
3.8Solomon / Doktor (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.