QR Code

Dario Marianelli

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MUZYKATytuł filmuOcenaRola
2017Paddington 26.0
Czas mroku
Darkest Hour
0.0
2016Kubo i dwie struny
Kubo and the Two Strings
8.2
2015Everest6.0
2014Pudłaki
The Boxtrolls
10.0
2012Kwartet
Quartet
2.0
Anna Karenina4.0
2011Połów szczęścia w Jemenie
Salmon Fishing in the Yemen
1.0
Jane Eyre5.7
2007Pokuta
Atonement
0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.