QR Code

Daniel P. Hanley

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2016Inferno7.5
2015W samym sercu morza
In the Heart of the Sea
0.0
2013Wyścig
Rush
5.4
2009Anioły i Demony
Angels and Demons
3.0
2008Frost/Nixon
Frost/Nixon
1.5
2006Kod da Vinci
The Da Vinci Code
2.0
2001Piękny umysł
A Beautiful Mind
5.5
1995Apollo 1310.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.