QR Code

Daniel Olbrychski  73 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.5 (6)
Data urodzenia:27 lutego 1945
Miejsce urodzenia:Łowicz, Polska
O sobie (1)
Znany polski aktor teatralny i filmowy. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Studniówk@0.0Napoleon
2017DJ0.0Dziadek
2016Maria Skłodowska-Curie10.0Emile Amagat
2014Piąte: nie odchodź4.0Bezdomny
2012Sęp6.0Bożek
Bitwa pod Wiedniem
September Eleven 1683
5.8Generał artylerii koronnej Marcin Kazimierz Kątski
Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć5.7Werner
20111920 Bitwa Warszawska2.3Marszałek Józef Piłsudski
Komisarz Alex5.5Gustaw Majer
2010Salt0.0Vassily Orlov
Nie opuszczaj mnie0.0Badecki "Jowisz"
Z miłości0.0Radwański
2009Idealny facet dla mojej dziewczyny3.3Doktor Gebauer
2008Czas honoru4.5"Doktor"
1999Na dobre i na złe5.1Jan Rapasiewicz, aktor (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.