QR Code

Dan Fogelman

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.9 (9)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2008Piorun
Bolt
3.3Billy (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2015Earl i ja, i umierająca dziewczyna
Me and Earl and the Dying Girl
1.0(producent)
2012Mama i ja
The Guilt Trip
3.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018To właśnie życie
Life Itself
0.0
2015Idol
Danny Collins
7.3
2013Last Vegas5.8
2012Mama i ja
The Guilt Trip
3.0
2011Kocha, lubi, szanuje
Crazy, Stupid, Love
0.0
2010Zaplątani
Tangled
0.0
2008Piorun
Bolt
3.3
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018To właśnie życie
Life Itself
0.0
2015Idol
Danny Collins
7.3
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2011Auta 2
Cars 2
5.5(materiały do scenariusza, historia)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Tacy jesteśmy
This Is Us
5.8(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016Tacy jesteśmy
This Is Us
5.8(twórca serialu)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.