QR Code

Damian Young

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Król rozrywki
The Greatest Showman
10.0Pan Winthrop
2016Catfight0.0Stanley
2014Birdman8.3Gabriel
2013Wykapany ojciec
Delivery Man
1.0Adwokat Williams
2012Dwoje do poprawki
Hope Springs
9.0Mike, właściciel gospody
2000Niezniszczalny
Unbreakable
10.0Mężczyzna w kurtce khaki
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Czarna lista
The Blacklist
5.2Milton Bobbitt (gościnnie)
House of Cards9.0Aidan MacAllan (gościnnie)
2011Wybrani
Person of Interest
6.2Pete Matheson (gościnnie)
2007Californication2.5Bill Lewis
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.