QR Code

Corey Johnson  58 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.3 (3)
Data urodzenia:17 maja 1961
Miejsce urodzenia:New Orleans, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor, lepiej znany na wyspach brytyjskich. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Ocean ognia
Hunter Killer
10.0Kapitan
2017Megan Leavey0.0Starszy sierżant
2016Jackie8.3Larry O'Brien
2015Ex Machina5.5Jay
2014Kingsman: Tajne służby
The Secret Service
9.6Przywódca kościoła
2013Kapitan Phillips
Captain Phillips
0.0Ken Quinn
2011X-Men: Pierwsza klasa
X-Men: First Class
5.0Szef ochrony
2007Ultimatum Bourne'a
The Bourne Ultimatum
0.0Wills
2004Hellboy
Hellboy
3.0Agent Clay
2001Helikopter w ogniu
Black Hawk Down
4.0Amerykański lekarz
(niewymieniony w czołówce)
1998Szeregowiec Ryan
Saving Private Ryan
10.0Radiowiec
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2005Doktor Who
Doctor Who
3.8Henry van Statten (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.