QR Code

Colin Trevorrow

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Jurassic World7.8Pan DNA
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Jurassic World: Upadłe królestwo
Jurassic World: Fallen Kingdom
0.0(producent wykonawczy)
2017The Children Act0.0(producent wykonawczy)
2012Na własne ryzyko
Safety Not Guaranteed
3.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Gwiezdne Wojny: Skywalker. Odrodzenie
Star Wars: The Rise of Skywalker
0.0
2018Jurassic World: Upadłe królestwo
Jurassic World: Fallen Kingdom
0.0
2017The Children Act0.0
2015Jurassic World7.8
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2015Jurassic World7.8
2012Na własne ryzyko
Safety Not Guaranteed
3.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.