QR Code

Christopher McQuarrie

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout10.0(producent)
2016Jack Reacher: Nigdy nie wracaj
Jack Reacher: Never Go Back
0.0(producent)
2008Walkiria
Valkyrie
2.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout10.0
2017Mumia
The Mummy
7.8
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6
2014Na skraju jutra
Edge of Tomorrow
5.0
2013Jack pogromca olbrzymów
Jack The Giant Slayer
4.9
2012Jack Reacher: Jednym strzałem
Jack Reacher
5.8
2010Turysta
The Tourist
5.7
2008Walkiria
Valkyrie
2.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout10.0
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6
2012Jack Reacher: Jednym strzałem
Jack Reacher
5.8
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.