QR Code

Christopher McQuarrie


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout10.0(producent)
2016Jack Reacher: Nigdy nie wracaj
Jack Reacher: Never Go Back
0.0(producent)
2008Walkiria
Valkyrie
3.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout10.0
2017Mumia
The Mummy
7.4
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6
2014Na skraju jutra
Edge of Tomorrow
5.0
2013Jack pogromca olbrzymów
Jack The Giant Slayer
4.9
2012Jack Reacher: Jednym strzałem
Jack Reacher
5.8
2010Turysta
The Tourist
6.5
2008Walkiria
Valkyrie
3.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout10.0
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6
2012Jack Reacher: Jednym strzałem
Jack Reacher
5.8
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2015Mission: Impossible - Rogue Nation5.6(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.