QR Code

Christopher Lloyd80 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (9)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (1)
Data urodzenia:22 października 1938
Miejsce urodzenia:Stamford, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor komediowy. Znany głównie z roli doktora Emmetta Browna w trylogii Powrót do przyszłości. ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017W starym, dobrym stylu
Going in Style
8.5Milton
2014Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie
A Million Ways to Die in the West
10.0
2012Pirania 3DD
Piranha 3DD
3.3Pan Goodman
1990Powrót do przyszłości III
Back to the Future Part III
1.0Dr Emmett Brown
1989Powrót do przyszłości II
Back to the Future Part II
0.0Dr Emmett Brown
1985Powrót do przyszłości
Back to the Future
3.7Dr Emmett Brown
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2008Wyprawa na Księżyc
Fly Me to the Moon
3.9Dziadek (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2007Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
6.0Theodore (gościnnie)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2009Współczesna rodzina
Modern Family
5.5(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2009Współczesna rodzina
Modern Family
5.5
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.