QR Code

Christian Joyce

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
DźWIęKTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
9.9
2015Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5
2013Jack pogromca olbrzymów
Jack The Giant Slayer
3.2
2012Wielkie nadzieje
Great Expectations
5.5
2011Czas wojny
War Horse
0.0
Połów szczęścia w Jemenie
Salmon Fishing in the Yemen
1.0
2010Książę Persji: Piaski Czasu
Prince of Persia: The Sands of Time
3.0
Wilkołak
Wolfman, The
2.0
2008Walkiria
Valkyrie
2.0(niewymieniony w czołówce)
Quantum of Solace
Quantum of Solace
4.0
2005Batman - Początek
Batman Begins
4.5
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.