QR Code

Chris Williams

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2006Straszny film 4
Scary Movie 4
3.0Marcus
2004Spider-Man 2
Spider-Man 2
4.4Con Ed Guy
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2013Kraina lodu
Frozen
5.3Oaken (głos)
2008Piorun
Bolt
3.3(różne głosy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2008Piorun
Bolt
3.3
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2014Wielka Szóstka
Big Hero 6
8.7
2008Piorun
Bolt
3.3
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2016Vaiana: Skarb oceanu
Moana
8.7(materiały do scenariusza, historia)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Dwie spłukane dziewczyny
2 Broke Girls
1.0Perry Tyler (gościnnie)
2007Californication2.5Todd Carr (gościnnie)
2005Kości
Bones
5.5Mike Grassley (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.