QR Code

Chris Terrio

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.7 (3)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Star Wars: Episode IX0.0
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0
2016Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
Batman v Superman: Dawn of Justice
4.8
2012Operacja Argo
Argo
2.5
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.