QR Code

Chris Rock  53 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (1)
Data urodzenia:07 lutego 1965
Miejsce urodzenia:Andrews, USA
O sobie (1)
Amerykański komik i aktor, scenarzysta, producent telewizyjny, producent i reżyser filmowy. Comedy Central wybrało go piątym najlepszym komikiem występującym na żywo, wszech czasów. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Jeszcze większe dzieci
Grown Ups 2
2.0Kurt McKenzie
20112 dni w Nowym Jorku
2 Days in New York
2.0Mingus
2008Nie zadzieraj z fryzjerem
You Don't Mess with the Zohan
4.1Taksówkarz
1998Zabójcza broń 4
Lethal Weapon 4
0.0Detektyw Lee Butters
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
5.0Marty, Zebra (głos)
2008Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Zebra Marty (głos)
2005Madagaskar
Madagascar
0.0Zebra (głos)
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2012Reżyseria: Woody Allen
Woody Allen, a Documentary: Director's Theatrical Cut
0.0(on sam)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.