QR Code

Chris Renaud


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2019Sekretne życie zwierzaków domowych 2
The Secret Life of Pets 2
6.3Norman (głos)
2016Sing7.5(różne głosy)
Sekretne życie zwierzaków domowych
The Secret Life of Pets
6.4Norman (głos)
2015Minionki
The Minions
7.2Miniony (głos)
2013Minionki rozrabiają
Despicable Me 2
7.0Minionki / Złe Minionki / Włoski kelner (głos)
2010Jak ukraść Księżyc
Despicable Me
10.0Minion Dave (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Grinch
The Grinch
6.0(producent wykonawczy)
2017Gru, Dru i Minionki
Despicable Me 3
5.9(producent wykonawczy)
2015Minionki
The Minions
7.2(producent wykonawczy)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Sekretne życie zwierzaków domowych 2
The Secret Life of Pets 2
6.3
2016Sekretne życie zwierzaków domowych
The Secret Life of Pets
6.4
2013Minionki rozrabiają
Despicable Me 2
7.0
2012Lorax
Dr. Seuss' The Lorax
7.3
2010Jak ukraść Księżyc
Despicable Me
10.0
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.