QR Code

Cherry Jones  62 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (4)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (1)
Data urodzenia:21 listopada 1956
Miejsce urodzenia:Paris, USA
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Wymazać siebie
Boy Erased
0.0Doktor Muldoon
2017Party
The Party
0.0Martha
2015I Saw The Light1.0Lillie Williams
2011Sylwester w Nowym Jorku
New Year's Eve
4.0Pani Rose Ahern
2004Ocean's Twelve: Dogrywka
Ocean's Twelve
0.0Molly Star / Pani Caldwell
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
201622.11.63
11.22.63
5.0Marguerite Oswald
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.